Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Deze ondernemers kozen voor

incassobureaugezocht.nl

Enkele referenties:

Hoe werkt het?

In 3 stappen

1

Vul uw gegevens in

Vul uw bedrijfs-en profielgegevens volledig in op deze site.

2

Ontvang uw unieke aanbod

U ontvangt 4 offertes op basis van uw bedrijfsprofiel en uw situatie.

3

Kies uw beste partner

Kies de partner die het beste aansluit op uw wensen én behoeften.

Heeft u vragen?

Deze hebben we alvast beantwoord

Letterlijk betekent incasso ‘het innen van een openstaande vordering’ of ‘het innen van geld’. Incasso heeft in Nederland verschillende vormen. Zo bestaan er automatische of eenmalige incasso’s. Deze zijn vaak bedoeld om een betaling te doen. Een incasso door een incassobureau heeft echter een andere lading: deze worden pas gedaan wanneer iemand in de schulden zit.

Een incasso is vaak handig voor zowel inners als betalers. Bij een incasso geeft de rekeninghouder namelijk toestemming voor een betaling. Vervolgens worden er één of meerdere betalingen van uw rekening geschreven. Hierdoor worden te late betalingen voorkomen. Voor de betalers kosten incasso’s weinig moeite en voor inners is het een manier om vrijwel zeker te zijn van een betaling.

Een van de meest bekende doorlopende machtigingen is die van je mobiele abonnement. Vaak schrijven telefoonbedrijven automatisch een maandelijks bedrag van je rekening. Dit is een automatisch incasso. Bij een eenmalige incasso's gaat het om een eenmalige betaling en is dus niet doorlopend.

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Deze incasso’s via SEPA worden vooral gebruikt door banken binnen Europa. SEPA maakt het mogelijk om binnen Europa op dezelfde manier te kunnen betalen.

Elke ondernemer krijgt er helaas weleens mee te maken: niet betalende klanten. Soms willen klanten niet betalen, soms kunnen ze het simpelweg niet. Wat de reden ook is, voor een ondernemer is het erg vervelend. In zo’n situatie is vaak de eerste stap op een aanmaning te sturen. Wanneer meerdere aanmaning geen oplossing blijken te zijn is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Zij nemen dan het innen van de vordering van u over. Vaak leidt dit tot snel resultaat.

Incassokosten worden berekend uit de kosten die nodig zijn om een vordering te incasseren. Dit zijn dus zowel de buitengerechtelijke- als de gerechtelijke kosten. Bij gerechtelijke kosten moet u vooral denken aan bijvoorbeeld griffiegelden en rolgelden.

Over het algemeen is een incassoprocedure op te delen in 4 fasen: de pre-incassofase, de incassofase, de gerechtelijke fase en de executiefase. Hieronder zullen we de vier fasen verder uitleggen.

De pre-incassofase
Hierin wordt de klant op de hoogte gesteld van de betalingsachterstand en wordt vriendelijk verzocht tot betaling over te gaan. Dit gebeurt met behulp van een WIK-brief.

De incassofase
Hierin wordt de vordering op minnelijke wijze geïncasseerd. In deze fase gaan ze ook samen met u kijken naar hoe uw kansen liggen. In geval van lage kansen kunnen de juristen inhoudelijke verweren voeren.

De gerechtelijke fase
In deze fase komt u alleen terecht wanneer de debiteur nog niet tot betaling is overgegaan. De vordering wordt dan aan de rechtbank voorgelegd. De executiefase Deze laatste fase bestaat uit het uitvoeren van het gegeven vonnis. Vaak bestaat dit vonnis uit beslaglegging op bijvoorbeeld het inkomen, roerende zaken, panden en tegoeden.

Een incassobureau in Tilburg inschakelenLaat uw geld innen door een professional

Heeft u een bedrijf in regio Tilburg en heeft u nog geld tegoed van een klant? Dan kan u de klant meerdere malen een herinnering sturen. Heeft dit niet het gewenste effect, dan kan u via een aanmaning een laatste kans bieden om aan de rekening te voldoen. Wordt er wederom niet binnen de gegeven termijn betaald? Dan schakelt u een incassobureau in.

Maar, waar kan u snel een goed incassobureau vinden, het liefst in de regio Tilburg? Hier wilt u niet te veel tijd aan kwijt zijn, want de situatie is al vervelend genoeg. Maar u wilt wél met een goed incassobureau in zee gaan.

Wij laten u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen, deze kan u vervolgens vergelijken. Zo kan u snel een keuze maken, die zowel weloverwogen is.

No cure no pay incassobureau in omgeving Tilburg

Bij een mislukte incasso kan het zijn dat u zelf de gemaakte incassokosten moet betalen. Wilt u niet voor de kosten opdraaien wanneer uw debiteur niet betaald? Dan kan u kiezen voor een no cure no pay incassobureau in de regio Tilburg.

No cure no pay betekent dat u niet voor de kosten hoeft op te draaien wanneer een incassotraject niet succesvol wordt afgerond. Hierbij moet u wel goede afspraken maken, want het incassobureau bepaalt wanneer het incassotraject afgelopen is. Bekijk daarom ook de algemene voorwaarden.

Wilt u een no cure no pay incassobureau inschakelen? Vul het online formulier in en ontvang binnen 1 werkdag 4 offertes.

Is een incassobureau geschikt voor ondernemers in Tilburg?

Incassobureaus kunnen worden ingeschakeld door iedereen die een openstaande vordering hebben en hiervoor ook bewijs kunnen aanleveren. Een ondernemer legt vaak in een contract betaling en betalingsvoorwaarden vast. Hierdoor is een incassobureau juist geschikt voor een ondernemer. Bent u een ondernemer in omgeving Tilburg? Dan kan u door het invullen van het formulier op Incassobureaugezocht.nl eenvoudig 4 hoogwaardige incassobureaus vinden die passen bij uw specifieke vraagstuk.

Wij zijn bereikbaar van

9:00 - 17:00

Aangesloten incassobureaus: