Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Deze ondernemers kozen voor

incassobureaugezocht.nl

Enkele referenties:

Hoe werkt het?

In 3 stappen

1

Vul uw gegevens in

Vul uw bedrijfs-en profielgegevens volledig in op deze site.

2

Ontvang uw unieke aanbod

U ontvangt 4 offertes op basis van uw bedrijfsprofiel en uw situatie.

3

Kies uw beste partner

Kies de partner die het beste aansluit op uw wensen én behoeften.

Heeft u vragen?

Deze hebben we alvast beantwoord

Letterlijk betekent incasso ‘het innen van een openstaande vordering’ of ‘het innen van geld’. Incasso heeft in Nederland verschillende vormen. Zo bestaan er automatische of eenmalige incasso’s. Deze zijn vaak bedoeld om een betaling te doen. Een incasso door een incassobureau heeft echter een andere lading: deze worden pas gedaan wanneer iemand in de schulden zit.

Een incasso is vaak handig voor zowel inners als betalers. Bij een incasso geeft de rekeninghouder namelijk toestemming voor een betaling. Vervolgens worden er één of meerdere betalingen van uw rekening geschreven. Hierdoor worden te late betalingen voorkomen. Voor de betalers kosten incasso’s weinig moeite en voor inners is het een manier om vrijwel zeker te zijn van een betaling.

Een van de meest bekende doorlopende machtigingen is die van je mobiele abonnement. Vaak schrijven telefoonbedrijven automatisch een maandelijks bedrag van je rekening. Dit is een automatisch incasso. Bij een eenmalige incasso's gaat het om een eenmalige betaling en is dus niet doorlopend.

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Deze incasso’s via SEPA worden vooral gebruikt door banken binnen Europa. SEPA maakt het mogelijk om binnen Europa op dezelfde manier te kunnen betalen.

Elke ondernemer krijgt er helaas weleens mee te maken: niet betalende klanten. Soms willen klanten niet betalen, soms kunnen ze het simpelweg niet. Wat de reden ook is, voor een ondernemer is het erg vervelend. In zo’n situatie is vaak de eerste stap op een aanmaning te sturen. Wanneer meerdere aanmaning geen oplossing blijken te zijn is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Zij nemen dan het innen van de vordering van u over. Vaak leidt dit tot snel resultaat.

Incassokosten worden berekend uit de kosten die nodig zijn om een vordering te incasseren. Dit zijn dus zowel de buitengerechtelijke- als de gerechtelijke kosten. Bij gerechtelijke kosten moet u vooral denken aan bijvoorbeeld griffiegelden en rolgelden.

Over het algemeen is een incassoprocedure op te delen in 4 fasen: de pre-incassofase, de incassofase, de gerechtelijke fase en de executiefase. Hieronder zullen we de vier fasen verder uitleggen.

De pre-incassofase
Hierin wordt de klant op de hoogte gesteld van de betalingsachterstand en wordt vriendelijk verzocht tot betaling over te gaan. Dit gebeurt met behulp van een WIK-brief.

De incassofase
Hierin wordt de vordering op minnelijke wijze geïncasseerd. In deze fase gaan ze ook samen met u kijken naar hoe uw kansen liggen. In geval van lage kansen kunnen de juristen inhoudelijke verweren voeren.

De gerechtelijke fase
In deze fase komt u alleen terecht wanneer de debiteur nog niet tot betaling is overgegaan. De vordering wordt dan aan de rechtbank voorgelegd. De executiefase Deze laatste fase bestaat uit het uitvoeren van het gegeven vonnis. Vaak bestaat dit vonnis uit beslaglegging op bijvoorbeeld het inkomen, roerende zaken, panden en tegoeden.

Een incassobureau in de omgeving MaastrichtVoorkom cashflow problemen

Heeft u een bedrijf in de regio Maastricht en heeft u nog geld tegoed van een voltooide opdracht? Is er niet binnen de afgesproken betalingstermijn betaald? Stuur de klant dan een aantal herinneringen. Als deze niet het gewenste effect hebben, kan u een aanmaning sturen. Als deze niet binnen de gestelde termijn wordt voldaan, kan u contact opnemen met een incassobureau.

Maar waar vindt u snel een goed incassobureau, bij voorkeur in de regio Maastricht? Bij Incassobureaugezocht.nl.

We laten u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen, die u vervolgens kan vergelijken. Op deze manier kan u snel een goed doordachte keuze maken.

No cure no pay incassobureau in omgeving Maastricht

In het geval van een mislukte incasso, moet u mogelijk de gemaakte incassokosten vergoeden. Wilt u niet het risico lopen de kosten te betalen als uw debiteur niet betaalt? Kies dan voor een no cure no pay incassobureau in Maastricht.

No cure no pay kan een optie zijn, maar wat houdt het precies in? No cure no pay betekent dat als het incassoproces niet met succes wordt voltooid, er geen kosten in rekening worden gebracht. U moet hier de voorwaarden goed van bekijken, omdat het incassobureau bijvoorbeeld bepaalt wanneer het incassotraject eindigt. U kan de voorwaarden van no cure no pay vinden in de algemene voorwaarden van de aanbieder.

Een no cure no pay incassobureau inschakelen? Vaag offertes aan via het online formulier en start binnen 1 werkdag met vergelijken.

Is een incassobureau geschikt voor ondernemers in Maastricht?

Incassobureaus zijn toegankelijk voor iedereen die een openstaande vordering heeft en deze kan bewijzen. Een ondernemer legt vaak de betaling en betalingsvoorwaarden vast in een contract. Dit maakt een incassobureau geschikt voor een ondernemer.

Bent u een ondernemer in de regio Maastricht? Als u het formulier op Incassobureaugezocht.nl invult, vindt u eenvoudig 4 hoogwaardige incassobureaus die bij uw specifieke probleem passen.

Wij zijn bereikbaar van

9:00 - 17:00

Aangesloten incassobureaus: