Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Deze ondernemers kozen voor

incassobureaugezocht.nl

Enkele referenties:

Hoe werkt het?

In 3 stappen

1

Vul uw gegevens in

Vul uw bedrijfs-en profielgegevens volledig in op deze site.

2

Ontvang uw unieke aanbod

U ontvangt 4 offertes op basis van uw bedrijfsprofiel en uw situatie.

3

Kies uw beste partner

Kies de partner die het beste aansluit op uw wensen én behoeften.

Heeft u vragen?

Deze hebben we alvast beantwoord

Letterlijk betekent incasso ‘het innen van een openstaande vordering’ of ‘het innen van geld’. Incasso heeft in Nederland verschillende vormen. Zo bestaan er automatische of eenmalige incasso’s. Deze zijn vaak bedoeld om een betaling te doen. Een incasso door een incassobureau heeft echter een andere lading: deze worden pas gedaan wanneer iemand in de schulden zit.

Een incasso is vaak handig voor zowel inners als betalers. Bij een incasso geeft de rekeninghouder namelijk toestemming voor een betaling. Vervolgens worden er één of meerdere betalingen van uw rekening geschreven. Hierdoor worden te late betalingen voorkomen. Voor de betalers kosten incasso’s weinig moeite en voor inners is het een manier om vrijwel zeker te zijn van een betaling.

Een van de meest bekende doorlopende machtigingen is die van je mobiele abonnement. Vaak schrijven telefoonbedrijven automatisch een maandelijks bedrag van je rekening. Dit is een automatisch incasso. Bij een eenmalige incasso's gaat het om een eenmalige betaling en is dus niet doorlopend.

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Deze incasso’s via SEPA worden vooral gebruikt door banken binnen Europa. SEPA maakt het mogelijk om binnen Europa op dezelfde manier te kunnen betalen.

Elke ondernemer krijgt er helaas weleens mee te maken: niet betalende klanten. Soms willen klanten niet betalen, soms kunnen ze het simpelweg niet. Wat de reden ook is, voor een ondernemer is het erg vervelend. In zo’n situatie is vaak de eerste stap op een aanmaning te sturen. Wanneer meerdere aanmaning geen oplossing blijken te zijn is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Zij nemen dan het innen van de vordering van u over. Vaak leidt dit tot snel resultaat.

Incassokosten worden berekend uit de kosten die nodig zijn om een vordering te incasseren. Dit zijn dus zowel de buitengerechtelijke- als de gerechtelijke kosten. Bij gerechtelijke kosten moet u vooral denken aan bijvoorbeeld griffiegelden en rolgelden.

Over het algemeen is een incassoprocedure op te delen in 4 fasen: de pre-incassofase, de incassofase, de gerechtelijke fase en de executiefase. Hieronder zullen we de vier fasen verder uitleggen.

De pre-incassofase
Hierin wordt de klant op de hoogte gesteld van de betalingsachterstand en wordt vriendelijk verzocht tot betaling over te gaan. Dit gebeurt met behulp van een WIK-brief.

De incassofase
Hierin wordt de vordering op minnelijke wijze geïncasseerd. In deze fase gaan ze ook samen met u kijken naar hoe uw kansen liggen. In geval van lage kansen kunnen de juristen inhoudelijke verweren voeren.

De gerechtelijke fase
In deze fase komt u alleen terecht wanneer de debiteur nog niet tot betaling is overgegaan. De vordering wordt dan aan de rechtbank voorgelegd. De executiefase Deze laatste fase bestaat uit het uitvoeren van het gegeven vonnis. Vaak bestaat dit vonnis uit beslaglegging op bijvoorbeeld het inkomen, roerende zaken, panden en tegoeden.

Een incassobureau in de omgeving Den HaagVergelijk vrijblijvend

Wilt u zorgeloos ondernemen? Dan wilt u geen zorgen hebben over niet-betalende klanten. Een incassobureau in Den Haag kan deze zorgen van u overnemen. Zo kan u zich bezighouden met uw kernactiviteiten. Via Incassobureaugezocht.nl komt u snel in contact met meerdere incassobureaus in de omgeving Den Haag.

No cure no pay incassobureau in Den Haag

Betaalt uw klant niet en zijn er al meerdere herinneringen geweest? Dan kan u kiezen voor zekerheid. Schakel op basis van no cure no pay een incassobureau in. Dit kan eenvoudig via Incassobureaugezocht.nl. No cure no pay betekent letterlijk ‘geen oplossing, geen betaling’. Een no cure no pay incassobureau brengt dus geen kosten in rekening, als het incassotraject niet succesvol wordt afgerond. Ook voor meerdere kleine bedragen kan u in Den Haag een no cure no pay incassotraject opstarten. Wanneer een incassotraject wel succesvol wordt afgerond, betaalt in de meeste gevallen uw debiteur de incassokosten.

Op zoek naar een no cure no pay incassobureau in Den Haag? Schakel eenvoudig een incassobureau in door bovenstaand formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens de aanvraag zorgvuldig door en koppelen u aan meerdere bureaus in Den Haag, passend bij uw situatie.

Kan ik als ondernemer een incassobureau inschakelen?

Juist voor ondernemers in Den Haag kan het inschakelen van een incassobureau een uitkomst zijn. Wanneer klanten niet betalen, kan een incassobureau het gehele incassotraject uit handen nemen. Niemand zit graag achter een betaling aan, maar een Incassobureau doet dit graag voor u. Zo kan u verdergaan met hetgeen wat u graag doet: ondernemen.

Bent u een ondernemer in de regio Den Haag? Vraag dan offertes aan voor incassobureaus in de omgeving Den Haag en start binnen 1 werkdag met vrijblijvend vergelijken!

Wij zijn bereikbaar van

9:00 - 17:00

Aangesloten incassobureaus: