Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Deze ondernemers kozen voor

incassobureaugezocht.nl

Enkele referenties:

Hoe werkt het?

In 3 stappen

1

Vul uw gegevens in

Vul uw bedrijfs-en profielgegevens volledig in op deze site.

2

Ontvang uw unieke aanbod

U ontvangt 4 offertes op basis van uw bedrijfsprofiel en uw situatie.

3

Kies uw beste partner

Kies de partner die het beste aansluit op uw wensen én behoeften.

Heeft u vragen?

Deze hebben we alvast beantwoord

Letterlijk betekent incasso ‘het innen van een openstaande vordering’ of ‘het innen van geld’. Incasso heeft in Nederland verschillende vormen. Zo bestaan er automatische of eenmalige incasso’s. Deze zijn vaak bedoeld om een betaling te doen. Een incasso door een incassobureau heeft echter een andere lading: deze worden pas gedaan wanneer iemand in de schulden zit.

Een incasso is vaak handig voor zowel inners als betalers. Bij een incasso geeft de rekeninghouder namelijk toestemming voor een betaling. Vervolgens worden er één of meerdere betalingen van uw rekening geschreven. Hierdoor worden te late betalingen voorkomen. Voor de betalers kosten incasso’s weinig moeite en voor inners is het een manier om vrijwel zeker te zijn van een betaling.

Een van de meest bekende doorlopende machtigingen is die van je mobiele abonnement. Vaak schrijven telefoonbedrijven automatisch een maandelijks bedrag van je rekening. Dit is een automatisch incasso. Bij een eenmalige incasso's gaat het om een eenmalige betaling en is dus niet doorlopend.

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Deze incasso’s via SEPA worden vooral gebruikt door banken binnen Europa. SEPA maakt het mogelijk om binnen Europa op dezelfde manier te kunnen betalen.

Elke ondernemer krijgt er helaas weleens mee te maken: niet betalende klanten. Soms willen klanten niet betalen, soms kunnen ze het simpelweg niet. Wat de reden ook is, voor een ondernemer is het erg vervelend. In zo’n situatie is vaak de eerste stap op een aanmaning te sturen. Wanneer meerdere aanmaning geen oplossing blijken te zijn is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Zij nemen dan het innen van de vordering van u over. Vaak leidt dit tot snel resultaat.

Incassokosten worden berekend uit de kosten die nodig zijn om een vordering te incasseren. Dit zijn dus zowel de buitengerechtelijke- als de gerechtelijke kosten. Bij gerechtelijke kosten moet u vooral denken aan bijvoorbeeld griffiegelden en rolgelden.

Over het algemeen is een incassoprocedure op te delen in 4 fasen: de pre-incassofase, de incassofase, de gerechtelijke fase en de executiefase. Hieronder zullen we de vier fasen verder uitleggen.

De pre-incassofase
Hierin wordt de klant op de hoogte gesteld van de betalingsachterstand en wordt vriendelijk verzocht tot betaling over te gaan. Dit gebeurt met behulp van een WIK-brief.

De incassofase
Hierin wordt de vordering op minnelijke wijze geïncasseerd. In deze fase gaan ze ook samen met u kijken naar hoe uw kansen liggen. In geval van lage kansen kunnen de juristen inhoudelijke verweren voeren.

De gerechtelijke fase
In deze fase komt u alleen terecht wanneer de debiteur nog niet tot betaling is overgegaan. De vordering wordt dan aan de rechtbank voorgelegd. De executiefase Deze laatste fase bestaat uit het uitvoeren van het gegeven vonnis. Vaak bestaat dit vonnis uit beslaglegging op bijvoorbeeld het inkomen, roerende zaken, panden en tegoeden.

Een incassobureau in de omgeving BredaOndernemen met zekerheid

IHet brengt een hoop frustratie en onzekerheid met zich mee wanneer een rekening niet betaald wordt. Wanneer het om een groot bedrag gaat, kan het zelfs problemen veroorzaken in uw cashflow.

Wat doet u als ondernemer tegen wanbetalers? Wat doet u als er geen gehoor wordt gegeven aan herinneringen? Een incassobureau inhuren kan helpen met het brengen van zekerheid. Daarnaast neemt het incassobureau veel tijd en moeite met het achterna zitten van de vordering van u over.

Maar hoe kan u snel en eenvoudig een incassobureau in de omgeving Breda vinden? Via Incassobureaugezocht.nl! U vraagt via het online formulier geheel onafhankelijk 4 offertes aan. Deze offertes worden binnen 1 werkdag verstuurd en zijn op maat gemaakt naar uw specifieke incassoaanvraag. U kunt zelf 4 verschillende bureaus in Breda met elkaar vergelijken om zo tot een keuze te komen.

Snel betaald met een incassobureau in omgeving Breda

Staan uw verstuurde facturen nog steeds open, terwijl de betalingstermijn allang is verstreken? Dan kan een incassobureau u helpen om de rekeningen snel betaald te krijgen. Het is erg vervelend als u iets heeft geleverd, maar daar niets voor terugziet. Een incassobureau helpt u graag.

Komt u uit de omgeving van Breda en bent u op zoek naar een incassobureau? Dan kan u via Incassobureaugezocht.nl vrijblijvend offertes aanvragen en vergelijken. Incassobureaugezocht.nl is een onafhankelijke website die de zoektocht voor u een stuk eenvoudiger maakt. In plaats van dat u zelf eerst uren op het internet aan het zoeken bent, voorzien wij u binnen 1 werkdag van een selectie die het beste past bij uw vraagstuk. Zo begint u meteen met een shortlist.

Waar helpt een incassobureau mee?

Een incassobureau zorgt ervoor dat uw openstaande rekeningen worden betaald. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de klantrelatie. Een incassobureau kan in de meeste gevallen een betalingsprobleem oplossen zonder dat er gerechtelijke stappen volgen. Wilt u graag de hulp van een incassobureau in de omgeving Breda? Dat kan. Vraag geheel gratis en vrijblijvend 4 offertes aan via deze website. De offertes kan u zelf vergelijken om vervolgens zelf het beste incassobureau te kiezen.

Wij zijn bereikbaar van

9:00 - 17:00

Aangesloten incassobureaus: