Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Deze ondernemers kozen voor

incassobureaugezocht.nl

Enkele referenties:

Hoe werkt het?

In 3 stappen

1

Vul uw gegevens in

Vul uw bedrijfs-en profielgegevens volledig in op deze site.

2

Ontvang uw unieke aanbod

U ontvangt 4 offertes op basis van uw bedrijfsprofiel en uw situatie.

3

Kies uw beste partner

Kies de partner die het beste aansluit op uw wensen én behoeften.

Heeft u vragen?

Deze hebben we alvast beantwoord

Letterlijk betekent incasso ‘het innen van een openstaande vordering’ of ‘het innen van geld’. Incasso heeft in Nederland verschillende vormen. Zo bestaan er automatische of eenmalige incasso’s. Deze zijn vaak bedoeld om een betaling te doen. Een incasso door een incassobureau heeft echter een andere lading: deze worden pas gedaan wanneer iemand in de schulden zit.

Een incasso is vaak handig voor zowel inners als betalers. Bij een incasso geeft de rekeninghouder namelijk toestemming voor een betaling. Vervolgens worden er één of meerdere betalingen van uw rekening geschreven. Hierdoor worden te late betalingen voorkomen. Voor de betalers kosten incasso’s weinig moeite en voor inners is het een manier om vrijwel zeker te zijn van een betaling.

Een van de meest bekende doorlopende machtigingen is die van je mobiele abonnement. Vaak schrijven telefoonbedrijven automatisch een maandelijks bedrag van je rekening. Dit is een automatisch incasso. Bij een eenmalige incasso's gaat het om een eenmalige betaling en is dus niet doorlopend.

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Deze incasso’s via SEPA worden vooral gebruikt door banken binnen Europa. SEPA maakt het mogelijk om binnen Europa op dezelfde manier te kunnen betalen.

Elke ondernemer krijgt er helaas weleens mee te maken: niet betalende klanten. Soms willen klanten niet betalen, soms kunnen ze het simpelweg niet. Wat de reden ook is, voor een ondernemer is het erg vervelend. In zo’n situatie is vaak de eerste stap op een aanmaning te sturen. Wanneer meerdere aanmaning geen oplossing blijken te zijn is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Zij nemen dan het innen van de vordering van u over. Vaak leidt dit tot snel resultaat.

Incassokosten worden berekend uit de kosten die nodig zijn om een vordering te incasseren. Dit zijn dus zowel de buitengerechtelijke- als de gerechtelijke kosten. Bij gerechtelijke kosten moet u vooral denken aan bijvoorbeeld griffiegelden en rolgelden.

Over het algemeen is een incassoprocedure op te delen in 4 fasen: de pre-incassofase, de incassofase, de gerechtelijke fase en de executiefase. Hieronder zullen we de vier fasen verder uitleggen.

De pre-incassofase
Hierin wordt de klant op de hoogte gesteld van de betalingsachterstand en wordt vriendelijk verzocht tot betaling over te gaan. Dit gebeurt met behulp van een WIK-brief.

De incassofase
Hierin wordt de vordering op minnelijke wijze geïncasseerd. In deze fase gaan ze ook samen met u kijken naar hoe uw kansen liggen. In geval van lage kansen kunnen de juristen inhoudelijke verweren voeren.

De gerechtelijke fase
In deze fase komt u alleen terecht wanneer de debiteur nog niet tot betaling is overgegaan. De vordering wordt dan aan de rechtbank voorgelegd. De executiefase Deze laatste fase bestaat uit het uitvoeren van het gegeven vonnis. Vaak bestaat dit vonnis uit beslaglegging op bijvoorbeeld het inkomen, roerende zaken, panden en tegoeden.

Een incassobureau in Arnhem inschakelenBespaar tijd en kopzorgen

Stel u voor: u heeft een grote opdracht in de regio Arnhem binnen gehaald. Vol enthousiasme gaat u aan de slag. Een aantal weken later is de opdracht klaar en uw klant is tevreden. Echter, de factuur blijft onbetaald. U stuurt een aantal herinneringsmails, maar een reactie blijft uit. Hartstikke vervelend natuurlijk! Maar, wat kan u hieraan doen? Een incassobureau kan de oplossing zijn.

Maar, hoe vindt u het beste incassobureau in Arnhem voor uw situatie? Via Incassobureaugezocht.nl vindt u geheel onafhankelijk de beste incassobureaus in de regio Arnhem. Het opvragen van offertes scheelt u tijd, omdat u zelf niet hoeft te zoeken. Wij maken de zoektocht zo makkelijk mogelijk. U bent namelijk al meer tijd en moeite aan de klant kwijt dan u waarschijnlijk zou willen.

Beschadigt het inschakelen van een incassobureau niet de relatie met mijn klant?

Wij raden u aan om niet te snel een incassobureau in te schakelen. Stuur de klant bijvoorbeeld eerst zelf een aantal herinneringsberichten. Geeft de klant geen gehoor? Dan kunt u een laatste herinnering sturen: de laatste aanmaning. Betaalt de klant nog steeds niet? Dan is het tijd om een incassobureau in de te schakelen.

Een incassobureau heeft veel ervaring met het innen van openstaande vorderingen. De klantrelatie wordt altijd in gedachte gehouden. Een incassobureau gaat het gesprek aan met de debiteur. Er wordt geluisterd naar de debiteur en er wordt gezocht naar een eventuele regeling.

Zoek een geschikt incassobureau in omgeving Arnhem

Een rekening die niet betaald wordt, ondanks alle herinneringen, kan leiden tot frustraties. Om dit weg te nemen, kan de hulp van een incassobureau worden ingeschakeld.

Een incassobureau in de buurt zorgt ervoor dat er makkelijk (persoonlijk) contact kan worden gehanteerd. Door het invullen van het formulier wordt u gekoppeld aan 4 incassobureaus uit de omgeving Arnhem die passen bij uw bedrijf en vraagstuk. De offertes zijn passend op uw aanvraag. U ontvangt de offertes binnen 1 werkdag. Vervolgens kan u zelf verblijvend vergelijken en een keuze maken.

Wij zijn bereikbaar van

9:00 - 17:00

Aangesloten incassobureaus: