Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Deze ondernemers kozen voor

incassobureaugezocht.nl

Enkele referenties:

Hoe werkt het?

In 3 stappen

1

Vul uw gegevens in

Vul uw bedrijfs-en profielgegevens volledig in op deze site.

2

Ontvang uw unieke aanbod

U ontvangt 4 offertes op basis van uw bedrijfsprofiel en uw situatie.

3

Kies uw beste partner

Kies de partner die het beste aansluit op uw wensen én behoeften.

Heeft u vragen?

Deze hebben we alvast beantwoord

Letterlijk betekent incasso ‘het innen van een openstaande vordering’ of ‘het innen van geld’. Incasso heeft in Nederland verschillende vormen. Zo bestaan er automatische of eenmalige incasso’s. Deze zijn vaak bedoeld om een betaling te doen. Een incasso door een incassobureau heeft echter een andere lading: deze worden pas gedaan wanneer iemand in de schulden zit.

Een incasso is vaak handig voor zowel inners als betalers. Bij een incasso geeft de rekeninghouder namelijk toestemming voor een betaling. Vervolgens worden er één of meerdere betalingen van uw rekening geschreven. Hierdoor worden te late betalingen voorkomen. Voor de betalers kosten incasso’s weinig moeite en voor inners is het een manier om vrijwel zeker te zijn van een betaling.

Een van de meest bekende doorlopende machtigingen is die van je mobiele abonnement. Vaak schrijven telefoonbedrijven automatisch een maandelijks bedrag van je rekening. Dit is een automatisch incasso. Bij een eenmalige incasso's gaat het om een eenmalige betaling en is dus niet doorlopend.

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Deze incasso’s via SEPA worden vooral gebruikt door banken binnen Europa. SEPA maakt het mogelijk om binnen Europa op dezelfde manier te kunnen betalen.

Elke ondernemer krijgt er helaas weleens mee te maken: niet betalende klanten. Soms willen klanten niet betalen, soms kunnen ze het simpelweg niet. Wat de reden ook is, voor een ondernemer is het erg vervelend. In zo’n situatie is vaak de eerste stap op een aanmaning te sturen. Wanneer meerdere aanmaning geen oplossing blijken te zijn is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Zij nemen dan het innen van de vordering van u over. Vaak leidt dit tot snel resultaat.

Incassokosten worden berekend uit de kosten die nodig zijn om een vordering te incasseren. Dit zijn dus zowel de buitengerechtelijke- als de gerechtelijke kosten. Bij gerechtelijke kosten moet u vooral denken aan bijvoorbeeld griffiegelden en rolgelden.

Over het algemeen is een incassoprocedure op te delen in 4 fasen: de pre-incassofase, de incassofase, de gerechtelijke fase en de executiefase. Hieronder zullen we de vier fasen verder uitleggen.

De pre-incassofase
Hierin wordt de klant op de hoogte gesteld van de betalingsachterstand en wordt vriendelijk verzocht tot betaling over te gaan. Dit gebeurt met behulp van een WIK-brief.

De incassofase
Hierin wordt de vordering op minnelijke wijze geïncasseerd. In deze fase gaan ze ook samen met u kijken naar hoe uw kansen liggen. In geval van lage kansen kunnen de juristen inhoudelijke verweren voeren.

De gerechtelijke fase
In deze fase komt u alleen terecht wanneer de debiteur nog niet tot betaling is overgegaan. De vordering wordt dan aan de rechtbank voorgelegd. De executiefase Deze laatste fase bestaat uit het uitvoeren van het gegeven vonnis. Vaak bestaat dit vonnis uit beslaglegging op bijvoorbeeld het inkomen, roerende zaken, panden en tegoeden.

Een incassobureau inschakelen in Amsterdam?Vergelijken loont!

Heeft u een klant die de rekeningen niet betaald? Heeft u zelf al verschillende acties ondernomen, maar zonder resultaat? Dan kan u een incassobureau inschakelen. Van Amsterdam-Oost tot Amsterdam-West en zelfs buiten de ring, is er een incassobureau voor uw aanvraag beschikbaar.

Door het invullen van uw aanvraag via het online formulier, vindt u eenvoudig 4 geschikte incassobureaus. Deze kan u zelf vrijblijvend vergelijken om zo een geschikt incassobureau in Amsterdam te vinden voor uw situatie.

Voordelen van een incassobureau in Amsterdam

Iedere ondernemer krijgt er wel eens mee te maken: een factuur die na het verstrijken van de betalingstermijn nog steeds niet betaald is. Het openstaande bedrag blijft in uw administratie staan en dit wilt u natuurlijk snel oplossen. Maar na verschillende herinneringen en benaderingspogingen blijft de betaling uit. Dan is het inschakelen van een incassobureau uit Amsterdam een mogelijke keuze.

Een incassobureau zorgt ervoor dat onbetaalde facturen alsnog betaald worden. Een aangetekende brief van een incassobureau maakt indruk en zorgt ervoor dat 90% van de rekeningen worden betaald, zonder een gerechtelijk traject. Een incassobureau heeft ervaring met incasseren en weet hoe dit (juridisch) werkt. Maar er zijn meer voordelen van een incassobureau in de omgeving Amsterdam:
- Bespaar tijd en moeite
- Vaak kosteloos, de wanbetaler betaalt.
- Een incassobureau in omgeving Amsterdam, vergemakkelijkt persoonlijke communicatie.

Een incassobureau kiezen in de omgeving Amsterdam

Via Incassobureaugezocht.nl kan u, door het invullen van het formulier, eenvoudig in contact komen met 4 incassobureaus in de omgeving Amsterdam.

Ons slimme algoritme koppelt u op basis van uw specifieke incassoaanvraag aan de meest geschikte partners. U ontvangt binnen 1 werkdag 4 offertes. Daarna kan u beginnen met vergelijken. Vervolgens kiest u zelf een goed incassobureau in de buurt van Amsterdam.

Wij zijn bereikbaar van

9:00 - 17:00

Aangesloten incassobureaus: